Ik ben zeer tevreden over de kandidaat die aangeboden werd!

In schooljaar 2021-2022 heb ik samengewerkt met Dino Sport en via Dino Sport een vakleerkracht bewegingsonderwijs ingehuurd.

Ik ben zeer tevreden over de kandidaat die aangeboden werd, de kwaliteit van het werk en de ‘zakelijke’ kant van de inhuur.

De samenwerking was heel prettig. Er werd snel gereageerd op vragen en er werd goed meegedacht.

Dino Sports is top!

Dino Sports is top. Wij werken erg graag samen met jullie. Er is snel en veelvoudig contact. Dino Sports is erg flexibel. Er wordt altijd meegedacht en er wordt voor passende oplossingen gezorgd.

Ik ben erg tevreden over de workshops!

Ik ben erg tevreden over de workshops. De judo lessen die gegeven werden sloten perfect aan op de leeftijden van de kinderen. Ik heb alle kinderen (zelfs de kinderen die er eigenlijk geen zin in hadden) zien lachen. Na de lessen zijn jullie ook nog de hele week het gespreksonderwerp geweest. Ook hebben wij veel reacties gehad van ouders die hele blije kinderen thuis hadden.

Het lasergamen van Dino Sport was erg gaaf!

Het lasergamen van Dino Sport was erg gaaf! De docent was erg creatief en zorgde voor een leuke uitdaging. Ook hadden wij zelfverdediging voor de kinderen vanaf 7 jaar, het bokselement was erg leuk.

Wij zijn blij met Dino Sport!

Wij van de Leyenburgschool hebben 2 cursussen van Dino Sport voor het eerst dit jaar gekozen.

De communicatie verloopt goed. Reageren snel op mailtjes! Het was fijn dat ze even persoonlijk langskwamen om alles te bespreken en te bekijken waar de docenten les zouden gaan geven. Ze denken met je mee en dat stellen wij erg op prijs.

Al geruime tijd werken wij samen met het team van Dino Sport

Al geruime tijd werken wij samen met het team van Dino Sport.

Het is een enthousiast team met ruime kennis op het gebied van fysieke en mentale ontwikkeling.

De lessen zijn uitdagend en de leerlingen beleven veel plezier aan deze lessen.

Het blijkt een betrouwbare partner voor ons naschoolse sport aanbod in het onderwijs

Reeds enige jaren werken wij samen met Dino-Sports. Het blijkt een betrouwbare partner voor ons naschoolse sport aanbod in het onderwijs. 

Telkens weer staan er enthousiaste trainers, die onze kinderen goed proberen in te schatten. Dat valt niet altijd mee in Moerwijk.
Meer dan eens blijken de de trainers open te staan voor Tips, waardoor ook zij de juiste knoppen op de kinderen weten te vinden.     

De docent was erg betrokken!

De docent was erg betrokken en lief voor de kinderen. Hij had een goede duidelijke uitleg op ieder zijn/haar niveau. Wij zijn erg blij met Dino Sport en zouden hen graag weer inhuren voor sportactiviteiten!

We vinden het heel prettig werken met Jiska

Jiska werkt bij ons als pedagogisch medewerker die sportactiviteiten organiseert bij de bso. We beoordelen haar op deze functie en niet als sportdocent. We vinden het heel prettig werken met Jiska en ze groeit echt in haar rol als pedagogisch medewerker. Het sporten gaat haar goed af en de kinderen vinden het leuk. JIska kan niet heel flexibel zijn buiten haar werk bij 2Samen omdat ze bij Dino natuurlijk ook ingezet wordt. binnen 2Samen is ze flexibel.

De lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit.

Inhoudelijk een goed programma, past goed binnen ons curriculum, de lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit. Docenten zijn betrokken, overleggen met de groepsleerkracht. Invallers indien nodig worden altijd door Dino Sport zelf geregeld.