Unieke sportworkshops voor kinderen van 3 tot 6 jaar!

Dino Sport organiseert uitdagende sportworkshops voor kinderen. Tien sportieve lessen in Den Haag, waarin jouw kind zich helemaal kan uitleven en een (nieuwe) sport leert kennen. Meld jouw kind nu aan voor één van onze workshops en geef ze tien keer een sportief uurtje, zonder dat je lid hoeft te zijn of ergens aan vast zit.

Wij zijn druk bezig om de nieuwe workshops in te plannen. Deze zullen starten vanaf begin mei 2022. Zodra er meer informatie bekend is maken we dat hier bekend.

Beschikbare workshops
Na een succesvolle lessenreeks Dino voetbal gaan wij weer een nieuwe reeks aanbieden. En we gaan een nieuwe workshop aanbieden Dino Tigers (zelfverdediging). Hieronder vindt u meer informatie over de workshops die wij aanbieden.

Met de Ooievaarspas krijgt u 50% korting!

10 weken sport voor maar € 9,90 per keer
Wanneer je jouw kind aanmeld voor 10 lessen dan kost dat eenmalig € 99,00. Voor € 9,90 per keer kan jouw kind zich dus helemaal uitleven. Een uur lang voetballen bijvoorbeeld, onder begeleiding van een gediplomeerd sportdocent. Deze leraar, die gewend is om kinderen te begeleiden, leert jouw kind bewegen en allerlei sporttechnieken. Na afloop krijgt je kind een officieel Dino Sport diploma en een badge.

Wij geven op verschillende dagen workshops. Kies in het formulier voor een dag en tijd naar voorkeur. Per workshop hebben we aangegeven op welke data de workshops gegeven worden.

Gratis sporttenue en voetbal
Meld jouw kind aan voor onze succesvolle workshop (Dino voetbal) en ontvang een gratis voetbaltenue (shirt, broekje, sokken) en een Dino Sport voetbal.

Gratis Dino Tigerspak met band!
Meld jouw kind aan voor onze succesvolle workshop Dino Tigers en ontvang een gratis Tigerspak met band.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik meld mijn kind aan

Op dit moment kan er niet aangemeld worden voor workshops.