Tijdelijk een docent nodig?

Veel basisscholen hebben te maken met uitval. Dino Sport helpt scholen al jaren bij het opvangen van leerlingen in het basisonderwijs. Wij vinden voor de klas staan leuk, weten van lesgeven en zijn gediplomeerd.

Snel en flexibel een leraar inhuren
Bij Dino Sport werken HALO- en Sport & Bewegen docenten en studenten, die je per uur kunt inhuren. Geen langlopende contracten, maar flexibel en snel in te zetten. Of we nu één les moeten invallen of een reeks lessen. Wij zijn gewend om voor de klas te staan en lessen te verzorgen. We bereiden onze eigen lessen voor, maar gaan ook mee in bestaande trajecten als dat nodig is.

✓  Snel en flexibel
✓  Tijdelijk of langdurig
✓  Betaalbaar

Snel een invallende docent nodig? Bel Jop Imhann op 06 21 322 397 of gebruik het formulier.

Langdurig een docent nodig?
Door ziekte, zwangerschap en allerlei andere redenen kan het voorkomen dat je voor langere tijd een invalkracht nodig hebt, om lessen te verzorgen. Ook dan helpen wij jou uit de brand. Onze flexpool van vakkundige leraren zorgen ervoor dat de lessen niet uit hoeven te vallen, dat kinderen een vertrouwd gezicht leren kennen en dat ze blijven bewegen. Wij staan graag voor de klas dus neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ik heb een docent nodig

2 + 6 = ?