Wij zijn zeer tevreden over Dino Sport!

Wij zijn zeer tevreden over de kleutergym die bij ons op school wordt verzorgd door Dino Sport.

Deskundige organisatie.

Snel contact en goede match gemaakt op de hulpvraag van de school.

Een betrouwbare organisatie

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Sylvana. Ze heeft hart voor de kinderen en voor het vak wat zij geeft. Ze is flexibel wanneer wij graag iets willen zien ter observatie van de leerlingen of als er die dag iets speciaals is.

Ik ben zeer tevreden over de kandidaat die aangeboden werd!

In schooljaar 2021-2022 heb ik samengewerkt met Dino Sport en via Dino Sport een vakleerkracht bewegingsonderwijs ingehuurd.

Ik ben zeer tevreden over de kandidaat die aangeboden werd, de kwaliteit van het werk en de ‘zakelijke’ kant van de inhuur.

De samenwerking was heel prettig. Er werd snel gereageerd op vragen en er werd goed meegedacht.

Dino Sports is top!

Dino Sports is top. Wij werken erg graag samen met jullie. Er is snel en veelvoudig contact. Dino Sports is erg flexibel. Er wordt altijd meegedacht en er wordt voor passende oplossingen gezorgd.

Wij zijn blij met Dino Sport!

Wij van de Leyenburgschool hebben 2 cursussen van Dino Sport voor het eerst dit jaar gekozen.

De communicatie verloopt goed. Reageren snel op mailtjes! Het was fijn dat ze even persoonlijk langskwamen om alles te bespreken en te bekijken waar de docenten les zouden gaan geven. Ze denken met je mee en dat stellen wij erg op prijs.

Al geruime tijd werken wij samen met het team van Dino Sport

Al geruime tijd werken wij samen met het team van Dino Sport.

Het is een enthousiast team met ruime kennis op het gebied van fysieke en mentale ontwikkeling.

De lessen zijn uitdagend en de leerlingen beleven veel plezier aan deze lessen.

Het blijkt een betrouwbare partner voor ons naschoolse sport aanbod in het onderwijs

Reeds enige jaren werken wij samen met Dino-Sports. Het blijkt een betrouwbare partner voor ons naschoolse sport aanbod in het onderwijs. 

Telkens weer staan er enthousiaste trainers, die onze kinderen goed proberen in te schatten. Dat valt niet altijd mee in Moerwijk.
Meer dan eens blijken de de trainers open te staan voor Tips, waardoor ook zij de juiste knoppen op de kinderen weten te vinden.     

We vinden het heel prettig werken met Jiska

Jiska werkt bij ons als pedagogisch medewerker die sportactiviteiten organiseert bij de bso. We beoordelen haar op deze functie en niet als sportdocent. We vinden het heel prettig werken met Jiska en ze groeit echt in haar rol als pedagogisch medewerker. Het sporten gaat haar goed af en de kinderen vinden het leuk. JIska kan niet heel flexibel zijn buiten haar werk bij 2Samen omdat ze bij Dino natuurlijk ook ingezet wordt. binnen 2Samen is ze flexibel.

De lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit.

Inhoudelijk een goed programma, past goed binnen ons curriculum, de lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit. Docenten zijn betrokken, overleggen met de groepsleerkracht. Invallers indien nodig worden altijd door Dino Sport zelf geregeld.