Ik ben erg tevreden over de workshops!

Ik ben erg tevreden over de workshops. De judo lessen die gegeven werden sloten perfect aan op de leeftijden van de kinderen. Ik heb alle kinderen (zelfs de kinderen die er eigenlijk geen zin in hadden) zien lachen. Na de lessen zijn jullie ook nog de hele week het gespreksonderwerp geweest. Ook hebben wij veel reacties gehad van ouders die hele blije kinderen thuis hadden.

Het lasergamen van Dino Sport was erg gaaf!

Het lasergamen van Dino Sport was erg gaaf! De docent was erg creatief en zorgde voor een leuke uitdaging. Ook hadden wij zelfverdediging voor de kinderen vanaf 7 jaar, het bokselement was erg leuk.

De docent was erg betrokken!

De docent was erg betrokken en lief voor de kinderen. Hij had een goede duidelijke uitleg op ieder zijn/haar niveau. Wij zijn erg blij met Dino Sport en zouden hen graag weer inhuren voor sportactiviteiten!

We vinden het heel prettig werken met Jiska

Jiska werkt bij ons als pedagogisch medewerker die sportactiviteiten organiseert bij de bso. We beoordelen haar op deze functie en niet als sportdocent. We vinden het heel prettig werken met Jiska en ze groeit echt in haar rol als pedagogisch medewerker. Het sporten gaat haar goed af en de kinderen vinden het leuk. JIska kan niet heel flexibel zijn buiten haar werk bij 2Samen omdat ze bij Dino natuurlijk ook ingezet wordt. binnen 2Samen is ze flexibel.

De lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit.

Inhoudelijk een goed programma, past goed binnen ons curriculum, de lessen zijn didactisch en pedagogisch van hoge kwaliteit. Docenten zijn betrokken, overleggen met de groepsleerkracht. Invallers indien nodig worden altijd door Dino Sport zelf geregeld.

Ik ga zeker vaker met jullie in zee.

Ik vond de begeleiding tijdens de spellen erg fijn. De docenten waren op tijd en er is een positieve sportdag voor de leerlingen neergezet. Ik ga zeker vaker met jullie in zee.

Wij hebben een hele fijne samenwerking!

Als organisatie doen wij regelmatig een beroep op jullie voor VSD’s en voor invallessen. Feedback die ik ontvang over de vakdocenten en inhoud van de lessen is positief. We hebben een hele fijne samenwerking!

Wij doen erg graag zaken met hen

Al enige tijd worden er in de Haagse Sporttuin Duindorp door Colin en Jop les gegeven aan de groepen 1 en 2. De lessen worden op een speelse en uitdagende manier gegeven waardoor het voor deze jonge doelgroep erg leuk blijft. Wij doen erg graag zaken met hen. Voor de volgende periode hebben we Dino Sport weer ingehuurd.

Een speelse vorm voor de kleuters

De Dino Tigers is een speelse vorm van Taekwondo voor de kleuters. Niet alleen de sport zelf staat centraal maar ook thema’s als samenwerken, respect, omgaan met pesten etc. worden uitgebreid behandeld. Dit alles op een manier die voor de kleuters erg aantrekkelijk is. Er worden veel spelvormen gedaan waarbij verschillende materialen creatief gebruikt worden. De docent (Jop Imhann) is ervaren en heeft veel feeling met de doelgroep.

Gerth van Wijk kleuters super enthousiast!

Wij werken al een aantal jaren met Dino Sport en zij verzorgen verschillende naschoolse activiteiten zoals; Dino Voetbal, Dino Tigers en Skaten. Wij hebben een erg goede ervaring met deze organisatie en vinden het fijn samenwerken.

De instructeurs weten ze iedere keer weer op een goede manier uit te dagen, waardoor ze bezweet en voldaan na de les huiswaarts gaan. Het mooie van de kleuter workshops is dat ze niet alleen intensief bewegen, maar dat er spelenderwijs geleerd wordt over nuttige sociale vaardigheden uit het dagelijkse leven. We hopen Dino Sport nog vaak te mogen ontvangen bij ons op school!