LeerKansenProfiel

Helaas vervalt het LeerKansenProfiel (LKP) voor basisscholen in Den Haag. Door middel van LKP konden wij kinderen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van verschillende talenten. Vakken als dans, drama, muziek, koken, sport, tekenen en gym dragen bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, die ze hun hele leven kunnen gebruiken. Op dit moment zijn wij in gesprek met basisscholen hoe we dit financieel kunnen opvangen. We hopen natuurlijk dat hier een nieuwe subsidie voor wordt vrij gemaakt zodat de kinderen weer volop gebruik kunnen maken hiervan.

Vakdocenten voor lessen LeerKansenProfiel
Het succes van LKP-lessen hangt af van de manier waarop de lessen gegeven worden. Het is belangrijk dat er voldoende tijd aan de opbouw en uitvoering van de lessen besteed wordt. Dino Sport heeft vakkundige ALO, CIOS en Sportkunde docenten in dienst, die met kinderen om weten te gaan en kwalitatief hoge LKP-lessen kunnen en mogen geven. Jij kunt deze docenten inzetten op school en zo een goede invulling geven aan het LeerKansenProfiel.

Verschillende soorten lessen voor kleuters, onder- en bovenbouw
Dino Sport verzorgt verschillende soorten LKP-lessen. Een groeiend aantal scholen heeft al kennis gemaakt met Dino Tigers, Timmy in de klas, Dino Gym, Dino Dans en Dino Bouwen voor de kleuters. Wij bieden voornamelijk de programma’s voor de kleuters aan omdat wij vinden dat hier te weinig aanbod voor is. Maar ook voor de bovenbouw hebben wij verschillende activiteiten die gegeven kunnen worden. Bekijk hier het aanbod voor de bovenbouw.

Interesse? Bel Colin Dijkhuizen op 06 21 322 397 of gebruik het formulier.

Ik wil LeerKansenProfiel op school

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.