Gymdocent nodig?

Kamp je op school met uitval van gymdocenten of ben je opzoek naar een gymdocent? Wij hebben gediplomeerde (H)ALO medewerkers voor je klaarstaan. Kortlopend of langdurend. Ze komen voorbereid naar uw school toe om les te geven. Neem via het formulier contact met ons op, dan helpen we je snel!

Snel en flexibel een sportleraar inhuren
Bij Dino Sport werken (H)ALO docenten én studenten, die je per uur kunt inhuren. Geen langlopende contracten, maar flexibel en snel in te zetten. Of we nu één les moeten invallen of een reeks lessen. Wij zijn gewend om voor de klas te staan en sportlessen te verzorgen. Onze gymdocenten bereiden hun eigen lessen voor en maken gebruik van het Dino Sportconcept, maar gaan ook mee in bestaande trajecten als dat nodig is.


Kies voor Dino Sport!

✓  Snel en flexibel
✓  Tijdelijk of langdurig
✓  Voor basis- en voortgezet onderwijs
✓  (H)ALO geschoold

Waarom een gymdocent van Dino Sport? 
Dino Sport heeft jaren ervaring met het verzorgen van gymlessen. Wij kunnen uw school helpen bij korte inval opdrachten en bij langdurige. Dino Sport heeft een groot team voor u klaar staan om er voor te zorgen dat de kinderen tóch kunnen gymmen volgens het Dino Sportconcept.

Op dit moment hebben scholen helaas te maken met een groot te kort aan gymdocenten, wij proberen daarom altijd in overleg te kijken naar een passende oplossing voor uw school. Met onze gymdocenten hebben wij meerdere keren per jaar verschillende cursussen die door onze leercoach wordt verzorgd. Onze leercoach doet regelmatig een lesbezoek om na te gaan of alles goed gaat en of uw school tevreden is met de lessen die wij verzorgen. Daarnaast bieden wij verschillende handvatten zoals het Dino Sportconcept, jaarplanningen, inspiratie voor de gymlessen en complete lesboeken. Op die manier kunnen wij écht kwaliteit bieden!

Langdurig een gymdocent nodig?
Door ziekte, zwangerschap en allerlei andere redenen kan het voorkomen dat je voor langere tijd een invalkracht nodig hebt, om de gymlessen te verzorgen. Ook dan helpen wij jou uit de brand. Onze vakkundige sportleraren in de omgeving van Utrecht, Noord- en Zuid Holland, zorgen ervoor dat de gymlessen niet uit hoeven te vallen en dat kinderen blijven bewegen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Algemene invaller nodig? Dat kan ook!
Vaak kamp je niet alleen met een tekort aan gymleraren, maar heb je behoefte aan een algemene invaller, die zowel in de gymzaal als voor de klas kan staan. Ook daarvoor ben je bij Dino Sport aan het juiste adres. Bekijk onze opties voor basisscholen of voor de kinderopvang.

Ik heb een gymdocent nodig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.