Gymdocent nodig?

Kamp je op school met uitval van gymdocenten? Wij hebben gediplomeerde (H)ALO invallers voor je klaarstaan. Kortlopend of langdurend. Neem via het formulier contact met ons op, dan helpen we je snel!

Snel en flexibel een sportleraar inhuren
Bij Dino Sport werken (H)ALO docenten én studenten, die je per uur kunt inhuren. Geen langlopende contracten, maar flexibel en snel in te zetten. Of we nu één les moeten invallen of een reeks lessen. Wij zijn gewend om voor de klas te staan en sportlessen te verzorgen. We bereiden onze eigen lessen voor, maar gaan ook mee in bestaande trajecten als dat nodig is.

✓  Snel en flexibel
✓  Tijdelijk of langdurig
✓  Voor basis- en voortgezet onderwijs
✓  (H)ALO geschoold
✓  Betaalbaar

Langdurig een gymdocent nodig?
Door ziekte, zwangerschap en allerlei andere redenen kan het voorkomen dat je voor langere tijd een invalkracht nodig hebt, om de gymlessen te verzorgen. Ook dan helpen wij jou uit de brand. Onze flexpool van vakkundige sportleraren in de omgeving van Utrecht, Noord- en Zuid Holland, zorgen ervoor dat de gymlessen niet uit hoeven te vallen en dat kinderen blijven bewegen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Algemene invaller nodig? Dat kan ook!
Vaak kamp je niet alleen met een tekort aan gymleraren, maar heb je behoefte aan een algemene invaller, die zowel in de gymzaal als voor de klas kan staan. Ook daarvoor ben je bij Dino Sport aan het juiste adres. Bekijk onze optie voor het basisscholen of voor kinderopvang.

Ik heb een gymdocent nodig

6 + 2 = ?